Články pro inspiraci

ANILINGUS jako cesta k análnímu sexu!

Schválně, co vy a anální sex? Co se vám jako první vybaví s touto praktikou? Je to příjemný zážitek a touha po dalším opakování nebo jasné “NE” a úplné tabu?

DSC 3924

"Co když chceme v posteli každý něco jiného?" Klíč k sexuální kompatibilitě!

Určitě se vám někdy stalo, že jste ve vztahu řešili odlišnost vašich sexuálních potřeb či apetitu. Podle mě je to téma, které řeší ve vztazích nespočet lidí nebo na něj minimálně jednou v životě narazili. Není se ale čemu divit, jelikož kompatibilita je něco, k čemu musíme postupně dojít a ne něco, co přijde samo.

kristyna polomisova sex koucka a mentorka 5

Menstruační sex: Naprosté tabu nebo touha každé ženy?

Když se řekne “sex během menstruace”, tak pro jednoho z páru to může představovat “jasné NE” a pro druhého naopak silnou touhu, o které se zdráhá mluvit. Proč tomu tak ale vlastně je? Nebo jak dojít k většímu pochopení a sex si s radostí užívat i během periody? Na to se společně podíváme!

Pissing - perverzní pokušení nebo něco víc?

Pissing neboli “golden shower”, praktika, po kterém mnozí tajně touží, ale málokdo už o ní dokáže otevřeně mluvit. Je močení opravdu jen něco nechutného, nebo to pro někoho může znamenat prohloubení intimity a důvěry ve vztahu? Na to se společně podíváme v dnešním článku.

Proč zahrnout prvky BDSM do každé postele?

Co se vám vybaví, když se řekne BDSM? Je to film “Padesát odstínů šedi”, bolest nebo velká neznámá? Kolem BDSM koluje nespočet předsudků či stereotypů a lidé si tak často myslí, že to není nic pro ně. Jak to ale doopravdy je a můžete se i vy, jakožto normální pár, otevřít světu BDSM”? Za mě rozhodně ANO! A nejen to – vlastně byste i měli!

kristyna polomisova sex koucka a mentorka 7

Jak z wax play vytvořit smyslnou (přede)hru? Zakryjte oči a přidejte led!

Wax play, neboli hra s (rozehřátým) voskem, je praktika, kterou lidé většinou buď vůbec neznají nebo ji mají spojenou pouze s něčím nepříjemným. Musí ale tyto hrátky opravdu představovat pouze bolest, nebo na tom může být i něco erotického, vzrušujícího či dokonce smyslného? Na to se podíváme v dnešním článku!

E02CDD34 4584 4519 9FA6 C46E78CF08CE

Podvazování penisu i varlat jako cesta k silnějšímu orgasmu!

Podvazování, neboli cockbondage (podvazování penisu) či ballbondage (podvazování varlat), je praktika spadající převážně do BDSM. Za mě má ale své místo i v normálních (vanilkových) ložnicích, kde si partneři chtějí pouze zpestřit sexuální hrátky a především, kdy muž touží po silnějším prožitku a delší erekci.

Cuckolding, aneb jak může někoho vzrušovat nevěra partnera?

Cuckolding je sexuální praktika, o které se ve společnosti příliš nemluví a je tak docela tabu. Představte si ale situaci, že po letech manželství vám partner oznámí, že chce, abyste si našla milence. A že to není pouze nějaký úlet, ale jeho silná touha, bez které nedokáže žít. To je totiž cuckolding, který se (nejen) u mužů vyskytuje čím dál častěji. O čem tato praktika je a proč je tento druh “nevěry” vlastně tak vzrušující? To si povíme v dnešním článku.

Dirty talk může zvýšit vzrušení! Víte, jak na něj?

Když muž řekne své partnerce v posteli: „Ty moje poslušná čubko!”, může to vyvolat různé pocity. Jak ale tento druh erotické mluvy vnést i do vašeho intimního života tak, aby to druhému neublížilo a bylo to i přesto sexy a vzrušující? To si povíme v dnešním článku!

kristyna polomisova sex koucka a mentorka 19

Škrcení jako nástroj kontroly a cesta k naprostému odevzdání!

Mnoho žen si tajně přeje, aby je partner během sexu nejen občas pořádně chytnul, ale třeba i škrtil. Proč ale tato praktika ženy tak moc láká a co je na ní vlastně vzrušující? A jak to udělat nejen sexy, ale i bezpečně? Na to se podíváme v dnešním článku!

DSC 4882 Edit kopie

Perverze nebo vanilka? Víš, do jaké skupiny patříš?

Když se řekne perverzní sex, většina lidí si představí něco hodně ujetého. U vanilkového sexu zase naopak něco nudného, až stereotypního. Jak to ale ve skutečnosti je a jak poznat, do jaké skupiny patříte vy nebo váš partner? To si povíme v dnešním článku!